Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Joey ifrån vänner som har lärt mig

hur jag ska smöra och tilltala tjejer
Så det är han som har lärt mig hur det ska gå till
utifall man vill få till en underbar romans
med någon tjej med lite klass och stil
Jo, så jag gör som han brukar göra och hoppas på
det bästa
How you doing, Babe?
Samtidigt ler jag sött i hopp om att loppet mitt inte
ska vara helt kört
Så tack Joey, för det tipset..

:-))

Ken Cassel
12/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-12 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel