Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptan



Den som stor plåga bär
gisslar sig med plågad min
blod stänker över stenen
äter oblaten
trär sedan dagen över tagelskjortan

Mången går i sin krypta
och finner inte dörren ut
det är bättre byta spår
det ger fri sikt mot stjärnorna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2020-12-12 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP