Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kladd

Minnet är en rörelse avskilt tid och rum
det kommer från alla håll
färg finns eller finns inte

Vad är en plats att kalla sitt?
en glänta avsides den övriga världen
någon har tänt eld på skogarna
landmassornas sammansmältning och känslan av att något förseglats

det var det gamla som förslutits på det sättet måste man förstå tiden

minnets själva essens är glömskan
omöjligheten i att någonsin igen kunna befinna sig i det man kommer ihåg
tiden är en hejdlös dimma som till slut skymmer allt

återvändsgränder i hjärnan att nästan nå någonvart men alltid vara en bit ifrån något som fastnar på tungan kladdigafingrarrosigakinder
hur varm var den, kroppen
hur många centimeter det var från en leverfläck till en annan

Frustrationen kring att inte greppa hela bilden




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-12 12:57



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Åh. Älskar de tre sista raderna.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver