Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, herregud

Gud så hemskt
För gudskelov
Alla dessa fraser som man så ofta får höra blir till slut
som svärsord i en annans öra
Väl uttjatade floskler
Ja, då det inte finns någon annan gud än den i dig
då du gör goda gärningar för andra
Då och endast då
Men det är klart
Vill man tro på någon gud som inte finns så får man
väl göra det?!
Det är inte förbjudet!
Inte än så länge i alla fall...

Ken Cassel
12/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-12 13:08



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Jag gillar den! Har aldrig hört ordet floskner förut. Det lät så roligt att jag var tvungen att slå upp. Tack, det tar jag med mig!
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel