Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien om en flicka

 

 

en gång var hon en liten flicka

inget om världen hon visste

hon var smal som en sticka

hennes tillit till vuxna hon miste

 

lust till lek och skratt hon ändock hade

friheten var en fågel på gren

men det var mycket hon inte fattade

hon var en amatör på livets scen

 

mycken gråt och ledsamhet där var

men inom henne fanns en gnista

gav aldrig upp trots mörka da'r

livet hon inte ville mista

 

tonåren var en riktig röra

sånt man aldrig pratar om

inget kunde henne beröra

det var  precis som 

 

hon såg ner på sig själv

känslorna var som borta

kunde lika gärna hoppat i en älv

hon hade kommit till korta

 

men en främlings blick ändrade allt

hon föll som en fura

hon försökte ta det kallt

men henne han "lura"

 

hon blev helt perplex

för kärleken hon föll

det handla' inte bara om sex

om hennes midja han höll

 

de tu blev ett

och så är det än

på ett annat sätt

han är hennes bästa vän

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-13 11:18



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Så vackert... ja, jag ska ta livet med ro.
Bohemen
2020-12-16

  bohemen VIP
Så vackert... ja, jag ska ta livet med ro.
Bohemen
2020-12-16

  Bodingen VIP
Så kan det gå, när Amor får rå.
2020-12-13

    Lena Staaf VIP
Hon hade varit ett lätt byte för någon med onda avsikter men det gick ju vägen. Så nu kan man pusta ut.
2020-12-13

  BenGust VIP
I bästa fall går det så.
Många som lurats på´konfekten´.
2020-12-13

  AiA Maria den fria

Kännbar o igenkännande
i resa från mörker till ljus

Tack!
2020-12-13

  Sparvögat VIP
I kärlekens famn kan såren läkas liksom du så fint beskriver...
2020-12-13

  Kungskobran VIP
Sådan tur hon hade, Maskrosbarnet
2020-12-13

  ULJO
Vänskap kan knytas på olika sätt. Fint förmedlat.
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP