Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blev som den blev


Henrietta

Kan inte du visa mig vägen till ditt hjärta
För vad behöver jag göra för att ha en chans att hitta dit
utan att behöva gå vilse i anatomin
Så peka nu åt vilket håll det är som jag måste gå för att
finna det, är du snäll
För lämna mig inte ensam kvar här ute i kylan och
mörkret som är fylld med så mycket smärta
För jag står inte ut mycket längre med att bara känna mig
ledsen och vilsen, så långt borta ifrån dig
Så om du nu visar mig vägen till ditt hjärta, Henrietta
kommer du med tiden förstå att du gjorde det enda rätta
och aldrig ångra dig
Jo, jag är ju en helt perfekt kille för dig som dyrkar
marken du går på
Den där killen som vill ha dig vid sin sida varenda dag
Så varför inte bara låta mig få haka på, så får vi se hur det
kommer att gå
Låt mig inte bara få stå här helt ensam kvar och hålla på
och lida, Henrietta
Snälla du...?

Henrietta!

Ken Cassel
12/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-12 13:50



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Hoppas Henrietta responsar : )
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel