Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstmarker

Drömmens lugna varelse
vänder bort sitt ansikte
som vore du ett barn
nyvaken och varm under vargtimmens fäll
intill fönstret där vinden lagt sig
som en katt av svalt porslin
spinner hon sin vaggvisa av tystnad




Fri vers av Grävling
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-12 13:55



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
För mig rymmer orden på värme, kyla, oro och trygghet på samma gång. Den är vackert stillsam och sällsam i sitt uttryck.
2020-12-12

  Ulf Carlsson VIP
Stilleben i månsken.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling