Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Universell glansfullhet

                                     
                                         


                                      ~*~


 


Kärlekens gudomliga strömmar sveper bort


rädsla av ondskefulla illusioner


I dess maktlösa ingenting


 


Rädsla försvagar och bryter ner människan 


Fyller oss med dödligt gift 


 


Kärlekens briljans av tillit och styrka


Fyller nuets trygga famnar med ro


Allt för framtidens ljusa morgondag


 


Kärlekens positiva kristaller


I affirmation om att allt är bra


Besegrar och förändrar materian


 


Ger oss liv i en annan tid


I ett annat rum 


Ger oss liv av den


Ovillkorliga kärleken


     
                                   
                                         
                                       


                                         ~*~


 


 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-12-12 14:32



Bookmark and Share


  aol
Underbart sant skaldat om att kärleken besegrar allt
2021-02-12

  Mangal VIP
Tänk vilken skillnad kärleksvarande gör. Liv i en annan tid, i ett annat rum. Fint fångat och väldigt vackert uttryckt.
2021-02-01

  Peter G VIP
Kärlek och rädsla kan inte rymmas samtidigt; om vi väljer att leva i kärlek, väljer vi också att leva utan rädsla som vår följeslagare!
Kärleken är kraften som kan ta oss framåt om vi har modet att leva i kärlek, med kärlek!

Det är vad jag tänker när jag läser din fina dikt!

Ett starkt och fint kärleksbudskap som når fram!
2021-01-02

  morgonstjärna VIP
det är sant rädsla växer till en gigant, den som är ömtålig försvarar sig som ett lejon, ångesten blir en mutant.
2020-12-19

  Eva Helene VIP
Vackert och hoppfullt!
2020-12-16

  Lars Hedlin
Mycket bra starkt och kraftfullt!
2020-12-15

  Niliboy
Så fint! Men tron besegrar allt!
2020-12-13

  Väsensskild
Klarsynt och tänkvärt!
2020-12-12

  Solstrale VIP
Ja när,hjälplösheten når och sedan släpper, i kärlek befrias vi från ont, bra belyst om hur det kommer sig, din dikt manar att ha tillitens lykta tänd! Tack!
2020-12-12

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
2020-12-12

  AiA Maria den fria
Glädjestrålande vacker
Affirmation o transformation

Tack!
2020-12-12

  ULJO
Så fint skaldat
2020-12-12

  Blomma-Stjärna VIP
ord som visar på strålande möjligheter
om vi besegrar vårar rädslor
och affirmerar våra intentioner
och önskningar
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP