Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tysklands överhuvud just mellan åren 1939 till 1945, skall ha sett applådera, hantera militär klädsel, ha klappat ett barn på huvudet samt en schäfer av obestämd härkomst, samt ha öppnat igenklistrade kuvert samt varit vegetarian.


Farligheten med av vara utan skrupler...





...åtminstone vad det
gällt andra ärenden
än de mer

privata, är ännu
inte helt utreddt,
som vederbörande berörda

parter, skulle kunnat
såsom livligen 0intyga.
Blott vid tillfället

ifråga de skall
ha intagit viloläge
efter ett ymnigt

intagande av föda,
såsom varande tillagat,
mat samt dryck.


(Texten har vilat sig i utkast
sedan 2020 12 12)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-12 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP