Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


tomt blad

letar febrilt nu
söker en värld att visa
skuggor som ruva

bladet är inte fyllt alls
orden fattas mig ofta




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-12 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva