Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grattis Lucia

 

Visst är du knoppen sprungen

ur nordens frusna jord

du kom till vårt land

med ljuset i din hand

du frälser de som hungra och törsta

du var den första

som bar vinterns knopp till vår

vi räknar dagar och minuter

när du genom släckta salen skrider

hoppets båge spännes hos dem som  lider

av längtan svår

efter vinter kommer vår

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2020-12-12 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP