Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon grå

Ögonen de grå
Gnistrar av enorm ilska
Du kokar över

Sista blicken var sån då
Fast jag minns dem som mjuka




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-12 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva