Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020.12.12 lördag


Du oändligt sköna

 

Kärlek, du oändligt sköna. Nu ser jag ditt ljus
Dina tankar svävar över mig för mitt inre.

Du ser mig se dig. Jag ser dig se mig.
Räkna in mig i ljusets Här.

Känslorna tumlar runt i min kropp.
Rädslan viker undan för ansiktets glädje.

Jag kände dina steg redan innan vi möttes.
Nu är stunden äntligen här.

Bara ett ord berör mina läppar.
Ja!

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-12 16:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra fångat och skapat!
2020-12-12

  Sparvögat VIP
Underbara strofer i kärlekens närhet...
2020-12-12

  Kajan VIP
Livsbejakande och närmast lyrisk i känslan, mycket fint.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP