Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskesten

Jag släppte stenen
min önskesten
min fina ädelsten
Inte kastad jag den långt bort
bara släppte den
inte ner i vattnet
bara rakt ner under bron
Jag släppte önskestenen
innan all önskan uppfylldes
min fina ädelsten
inte längre min
har aldrig varit min
bara lånad
Jag släppte ädelstenen
rakt ner under bron
inte i vattnet
men i sanden
Jag släppte stenen
min önskesten
min fina ädelsten
Jag släppte
men behöll en önskan




Fri vers av Jojo
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-12 17:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stor spännvidd i denna med återkommande frasen släppa önskestenen... rytm och klang i upprepandet gör att bilden skjuter in sig under bron, där ett hopp om att återfinna stenen utkristalliseras...
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo