Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livskamraten




trots avstånd oss skiljer
finner vi varandra
ger livgivande droppar
blir till gyllene skatt
hur kan något så bräckligt överleva
trots stormkantad sky och vinter
-vi skymtade varandra genom sprickorna
då färgen skavdes av
frilades guldet

Ovanpå grunden byggde vi tornet mot solen
trots stormen piskade havet
vrålande, greppade och skakade
för tornet slita samman och neder
så stod det ändå kvar

tack älskade Uggla

grattis :)


Det är sorgen som härdar oss
då den uppsöker oss
glädjen och sorgen sidor av samma mynt

vi står starkare, då vi lagt ut korten






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-12-12 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP