Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entangled blue

blåtoner omsluter
och nätfångar mig

en blå bluesväv
andas jag här

ljuvt intrasslad
i musikbolstret

vilar min puls
innan det känslorace

tar vid

där min soul
möter blueshimlen

i extas




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-12 18:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Extatisk soulpuls
på blåtonsmatta.

.
2020-12-12

  Solstrale VIP
Inte dumt med bluegrass eller så...
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP