Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykisk ohälsa.


Sök hjälp

Döden står och väntar.
Min familj gråter.
Ni sa, sök hjälp.
Jag svarade, det har jag gjort.




Bunden vers (Annat versmått) av Johanna Nilsson
Läst 319 gånger
Publicerad 2020-12-12 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Nilsson
Johanna Nilsson

Senast publicerade
Sök hjälp
* Se alla