Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, I all hast, men men.. lite lagom denna lördag


Liten stripp

Hon satte sig i baren
Slickade sig om sina välmålade röda läppar
Beställde en dry martini
Log mot bartendern
Hennes kappa var av ull
Lite blöt av den första snön som fallit
Hon öppnade kappan
Hon hade slagit vad med sin man
Att hon inte skulle våga
Att bara bära ett par röda små trosor i spets
Stayups i nylon av kvalite
Snyggt prydda med en söm av små rosor
Hon var faktiskt utan Bh
Bartendern tappade hakan
Hon log
Reste sig
Svepte sin martini
Släppte kappan på golvet
Klev upp på bardisken
De höga klackarna var inget hinder
Hon rörde sig graciöst
Bad den chockade bartendern att hjälpa henne av med stövlarna
Han gjorde som hon sa
Fäste blicken på hennes strumpbeklädda fot
Han bet sig i läppen
Tog den
Satte munnen för att känna den härliga texturen
Insupa lukten
Av nytt nylon
Han smekte hennes ben
Sakta och njutningsfullt
Tiden stannade
Han höjer blicken
Ser det som döljer sig under de tunna trosorna
Jaså.. du vågade
Hör de en röst som säger
Sa ju det svarar hon
Nu går vi hem säger hennes man
Nickar till bartendern och säger:
Ja, du vet ju vad jag ska göra jag kommer hem
Han flinar
Du kan ju drömma om det
Medan jag smakar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-12 19:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fräckt och delikat !
2020-12-13

  Bjarne Nordbö
Fin hälsning DeLux till någon.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish