Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kom ett julesvall


Kring kandelabrar
och flämtande stearin

svallade hopflätade
jultonskluster ur en

endorfinlöpande
harmonistöpande
partiturlängtan

vilken slutligen fann
sin autostrada ut
mot nattlig mångård




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-12 21:29



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Återigen en julig stämma hör jag och lussa lussar ...med dikten fram
2020-12-21

  Elinor Sörensson VIP
Ljuvligt jultonsflöde.
2020-12-13

  AiA Maria den fria

Lust
Glädje
Längtan
I underbar
harmoni

Tack!
2020-12-13

  Öknens Ros VIP
Där kommer Lucia med tärnor, tänker jag.
2020-12-13

    ej medlem längre
Vilket ljuvligt flöde av ord som sprider ljus likt nattens musik. Särskilt fastnar jag för "vilken slutligen fann/sin autostrada ut/mot nattlig mångård".
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP