Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag burit dig


När jag burit dig genom livet

faller jag till grus på din väg

som små vita stenar

där ligger jag kvar 

knastrar tryggt under foten

och visar dig vägen

alltid där du går

hos dig 




Fri vers av Undine
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-12 23:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Starkt bra
2020-12-18

  Lars Hedlin
Vackert beskrivet!
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine