Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bråkar med dig

när du har gjort något dumt eller något snett
i mina ögon sett så betyder det att jag tycker om dig
Kanske rent utav älskar dig
Ser dig som en älskade vän
För om jag inte bråkar med dig vid dessa tillfällen
betyder det ju bara att jag inte bryr mig om dig
vad du än gör
För det skiter väl jag i
Fullständigt
Har då mina egna problem att handskas och brottas med
Så dra iväg
Stick från stan
Lämna mig helt ifred

Om jag bråkar med dig när du har gjort något dumt?!

Ken Cassel
12/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel