Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig nära

Åskan skrämmer mig
Men du är läskigare
Vill ha dig nära

Få smeka kroppen sakta
Och vilt ta för mig av dig




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva