Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins slott

Strandsatta drömmar.
De vingklippta.
Men ändå flyga.
Fastän vingligt.
Men inom sig hon svävar.
Över himmel över hav.
Där det piskande regnet.
Inte bekommer henne.
För hon är fri.
I tanke och själ.
Du underbara.
Det underbara.
Fantasins slott.
Hennes vattenfall.
Så porlande nära.
Snöns andedräkt dalar.
I glittrande midvinternatt.
De tårar.
Som tidigare föll.
Aldrig mer.
Aldrig mer.
Där orden inte fastnar.
Utan glider av hennes fjäderdräkt.
Som vinden i mitt hår.
Det som tröstar.
En annan verklighet.
Än hennes egna.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP