Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kastad baguette



En kastad baguette

Någon som inte har nåt vett

När kan det ha skett?

Att dumpa bröd så lätt

När man istället kunde gett

till någon som kunde blivit mätt

Och kanske inte har det så fett

Det där var inte rätt

Men inte det värsta jag sett

Svinnet på mat är lätt som en plätt




Bunden vers (Rim) av Boneyfrank VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-13 09:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ABSOLUT !
2023-10-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
att slösa mat är en oförlåtlig synd.
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP