Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VITA VINGAR

 

Ner mot jorden singlar

vita fjädrar så lätt

ur himlavalvet dansar balett

tumlar om i en virvelstorm

faller med mjuka dunsar

rakt i jordens öppna mun

i en fnittrande hög

vi jordbundna som ser på

om vi inte visste bättre

hade vi kunnat tro

de på julglöggen smuttat

 

Godmorgon Lucia




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-12-13 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP