Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänker dig varje dag

 

hoppas du mår bra

tänker dig varje dag

i mitt inre rum läser jag dina ord

som vi i åratal kultiverat

och ömsint vårdat


Kärleksfulla kramar<3

 

 

det enda jag inte kan förstå

hur den kan må

som ständigt och jämt

finner på nya skämt

en del alltför genomskinliga

klappar litet trött bråkstaken

utan endaste strå rubba

alltför hungrig länsar faten

 

Baylie´s mamma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-12-13 09:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var riktigt bra
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP