Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Takdroppet

 

Kommer det även i år

blott en önskedröm skriva

glädjen att få höra

tasset från tusen fötter

över det knäande taket

då solfingrar beröra

vårljusets sprittande dans

 

anspråkslösa glada över de fjun

som faller samlar dem i burk

skakar om  drömmer 

kristallklara nätter lovikkavantar

pjäxor ringlande kängsnören

knarrande spår och snötyngda grenar

därunder smådjuren finner bo

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-12-13 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP