Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LITET VÅRKÄNSLA


Utan dig

 

 

sover jag i mullen

Drömmer om när gryningens vatten

sköljer bort natten

ögat följer ljusets stig

över bristande jorden

det är då jag känner dofterna

och hör fågelsången

Utan dig sover sommarsjälen

känner evigheten falla som droppar

tills solen

smyger fram

 frostnupna kinden nyper 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-12-13 13:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar <3
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP