Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krog


krogen stänger
tungorna slickar det sista
i marschallerna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-13 12:09



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
För mig har tungorna med eld att göra.
Fin haiku.

2020-12-15

  Annie b'larsson VIP
Ingen nådig bild av krogbesökare i coronatider. Men jag kan ha missförstått. Du är ju klurig som sagt.
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP