Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Åtråvärda syn
Vill ha din hand i min nu
Gå inte din väg

Du vände dig bort från mig
Ack tomhet som värker än




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-13 12:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
synnerligen träffande väl
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva