Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökena dansar

Spökena dansar
Fryser hjärtan till kall is
Tjuter med vinden

De finns i själens inre
Får dig till att sluta le




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-12-13 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva