Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koboltblå

I det koboltblå skymningens djup.
En saga om dig och mig.
Betraktar dubbelregnbåge igenom min solfjäder.
Vi är våra egna skuggor.
Vi är varandras gudinnor.
I det trolska liv.
En kärleksfull vändning.
Det som ger hopp.
När allt det andra vänder ryggen till.
Kristalltiara smyckar silver haren där hon
tittar fram från snödrivan.
Dyrbart collier pryder rådjurets hals.
En iögonfallande diamantring rävhonan bär.
Glittrande som våra inre snöleoparder
och vad vore bättre.
Än en kyss, inte än, men vid det magiska tolvslaget
på nyårsafton.
Men det är då.
Nu dagdrömmer jag vidare.
Och önskar.
Dig detsamma.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-12-13 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP