Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag känner mig ledsen över det som har blivit vardag för oss människor nu. Har ångest ibland, men försöker ta en dag i taget. Jag är en sådan människa som känner stor empati med de som har det svårt.


Lucia med sina tärnor!

Som mamma, mormor och farmor har jag fått uppleva många fina luciafiranden.
Har massor med foton på barn och barnbarn.

Det här året har och är så tufft för många människor.
Så många som förlorat någon av sina kära.
Sänder tankar till dem.

Lucia och tärnor kommer med ljus och vacker sång.
Vi som får uppleva detta vackra känner nog ändå lite sorg över
att detta år 2020 blev så här.

Vi känner maktlöshet inför detta virus.
De som arbetar inom vården på olika sätt, är värd all beundran.

Vi måste bara ta oss igenom det.
Vi måste orka.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-13 14:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, varav hjärtat är fullt, skriver pennan!
2020-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från Lucia.
2020-12-13

  Solstrale VIP
Gott när du lyfter det svåra och sänder ditt ljus! Inspiration till fler det ger! Solsken till dig för din insats!
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP