Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens värld

Musikens värld.
Den enda värld där ömhet finns.
Drömmarnas land.

Toner som får hjärtat att öppnas,
att älska och förlåta.
Smärtans toner, lyckans toner.
Livets harmoni.

Allting är ett ändlöst flöde,
av toner.




Fri vers (Fri form) av Nikolaus mäkinen
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolaus mäkinen

Senast publicerade
Musikens värld
Konst
* Se alla