Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du dör

Farliga tankar
Tänk om du inte finns mer
Hjärtat det bultar

För en värld utan dig i
Blir ett nytt sätt att leva




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-12-13 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva