Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Episk

Vaknar upp en gång i månaden 

Och blir less på att se mig själv i spegeln

Jag pratar med hunden i envägskonversation

Ibland sjunger vi sånger, och jag ger han röst 

Läser ovettigt, YouTubar, investerar i flugor 

Jag är halvt arbetslös, halvt studerande 

Och färgar håret chockrosa i desperation 

Vill leva till fullt, äta sista måltiden, älska till max 

Jag är snudden till galen men samtidigt fulländad

Lever livet som om idag är den sista

2020 är snart förbi runt hörnet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av SofieVem VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-13 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP