Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig min lilla solstråle

För du är som solen som skiner ner på mig
och gör mig så himla glad
Ett solsken som alltid får mig att börja skratta
och må bra
Så jag antar att jag är ett offer för din värme
Inte konstigt då att det är dig som jag älskar
och håller av
Dig som jag vill ha med mig vid min sida varenda dag
För jag är så otroligt tacksam för det som du gör för mig
varje gång som du skiner ner på mig
För när du gör det smälter jag som om jag vore gjord
av choklad
Så när du ler mot mig ler jag alltid tillbaka
Vilket är bra
Vad annat kan jag göra?!

Du är som solen som skiner ner på mig
Så det är klart att jag är din kille om du vill ha mig
du helt underbara solskens tjej
Okej för mig, okej för dig
Du vet väl om att jag älskar dig min lilla solstråle
oavsett vad du nu än känner för mig
Så kom tillbaka till mig när det passar dig
är du snäll...

Ken Cassel
13/12-200




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-13 17:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Lucia är en riktig solstråle hon en annan är hon med som lisa alla de bekymmer man ha, då igen mår man bra, även jag...
2020-12-14

  angela Täubert fd Jansson VIP
En tvetydig text som det är upp till läsaren att tyda.....för mig lyser en stooooor sol.
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel