Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vaktposterna

 

 

stod tysta på sin upphöjda plats

deras röda öga blinkade

de stod inneslutna i djupa tankar, 

kanhända de såg framtiden i aftonens glas

Dagen hade varit tät och grå, men nu ljusnade väven

Natten vävde redan drömmar, närde deras fantasi

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-12-13 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP