Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSTAVIG TVÅFOT.

Har med kronljus beklädit, ditt huvud.
Rakad darrar litet barn.
Ögon med färgen blå, stirra blinda.

Generatorn på cykelhjul,
gav ljudligt stämningsljud. Denna
Lucia blev välkommen.

© Bosse 13 december 2020.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten