Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flödesflod

 

 Ord som tröstpris flyter som en barkbåt på drift

den frätande bitterhet som en andra klädnad

Språket avspeglar våra liv, vågskvalpet dal och topp

dalarna svalkar ingen feberhet panna

blockerar inga dammar brista

reparerar inga sprickor

Allt kommer igen med skymningen

dina ljusa änglar deras vingar

skymmer mörkret

för jag ska se rymden

vad har ett människoliv för värde

i dagens samhälle


finns inte ord för hur vi behandlar varandra

tack älskade uggla för du finns <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-12-13 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP