Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är inte så speciellt vacker

och inte heller så ful
Men hon är alltid lika kul
Så hon är någonting där mitt emellan
Fulsnygg
Så jag vet inte riktigt vad det är men jag tror att jag
i henne har gott och blivit lite kär för varje gång som
jag får syn på henne känner jag mig lite tvär
Lite stygg ni vet sådär
Skulle bara vilja gå fram till henne och krama om
henne lite granna
Pussa på henne
För jag misstänker att hon är en sådan där kvinna
som man får behålla utan att en massor av
andra killar ska flörta med henne
Så nästa gång som jag får syn på henne ska jag nog bara
gå fram till henne och presentera mig om jag bara vågar
För jag vet inte riktigt
Känner ju mig själv lite blyg
För risken finns ju att hon inte tycker att jag är tillräckligt
snygg, tyvärr
Vilket kan bli till besvär?!

Ken Cassel
13/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel