Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan oss

Du är nära för jag kan se skuggan av din siluett.

Men jag kan inte längre höra dina tankar.

Avståndet mellan oss är obefintligt. Ljusets hastighet bromsas av tiden som stannat.

Picasso hade inte kunnat måla upp det bättre.

Jag sträcker ut min hand för att fånga upp din, men sekunden jag rör dig så växer ett oändligt hav mellan oss.

Kanske är det därför jag missar när du vänder dig om och går.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-13 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här