Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag måste hindra mig själv från att räkna dagarna sen vi sågs första gången (del ur en (mycket) längre text om en kärleksbergochdalbana jag hoppade på i all hast)


hur ska jag säga det, då?

Det är samtalet jag aldrig orkar ha
Det är våra händer som möts i luften och våra fingrar som flätas ihop
Det är hur vi somnar med våra ansikten mot varandra, tätt,
hur läpparna nuddas
Det är din röst som en viskning innan du somnar
Samtalet jag aldrig orkar ha
Att du har fastnat
Någonstans inuti, djupt och hemligt
Vad drömmer du om
Jag drömmer om dig
Och tyngden i bröstet när jag vaknar
Samtalet jag aldrig orkar ha




Fri vers (Fri form) av onomatopoetisk
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-13 21:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
starkt gripande
2020-12-13

  Domenico VIP
Bakbundenheten...det vi inte gör men så innerligt önskar vi ändå gjorde....
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

onomatopoetisk
onomatopoetisk