Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misstag

tillbaka där igen, går precis samma spår
när jag ser in i dina ögon vill jag bara det ska bli oss två

vi gick vilse när vi försökte hitta vägen tillsammans
vi splittrade på oss jag tappa min balans

dom olika vägarna förde ihop oss igen
det kom hinder påvägen och du slutade som bara min vän

tiden gick du såra mig mer och mer
3 gången gilt nu vill inte det ska bli fler

samma misstag gång på gång
hur mycke du än sårar mig älskar jag dig natten lång




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-13 23:09



Bookmark and Share


  Koloristen
"if you love them, let them go".
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen