Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska vi göra världen vår igen?

När ska vi göra världen vår igen?
Jag väntar här sålänge
När ska vi göra vårt liv vårt igen
Inte om så värst länge
Hoppas jag
Tills dess låtsas jag
vad jag vill bli
Provar alla möjliga vägar dit
Tills utfallet blir
som jag vill




Fri vers (Fri form) av golden poop
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-14 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop