Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag vill är att du ska kunna le

G d em d
G d em c

Om jag kunde bära dina sorger
Medan jag bara är mej
Om jag kunde ta det som tynger dina axlar å göra det till luft

Om jag förlåter dina synder
Gör du samma sak igen?
Du behöver inte hålla det du lovar
bara va din egen kompis

För livet är ett mirakel å vinden blåser dit den vill
Jag tror att alla gör vad de kan
för att det ska skina ... en gång till

Jag ser hur du tänker så det knakar
Nyss sken dus om en sol
Du var en guldklimp som blänkte
Delar med alla- En på en miljon

Ditt leende det skänker
Du beundrar det du ser
Jag minns nåt från min barndom
Det var nyfikenhet

För livet är ett mirakel å vinden blåser dit den vill
och det finns ett rum långt där inne ett som är bara ditt

Var rädd om vad du önskar
Kanske händer de
det enda som jag vill är att du ska kunna le




Fri vers av golden poop
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-14 03:53



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fin önskan till någon Sig själv och andra
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

golden poop