Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SoM oM



Ödmjukheten inför den där känslan av överlägsenhet samtidigt som tjatet från andra änden om värdelöshet borde ju rimligvis mynna ut i en viss lagomhet

Men den matematiken fungerar inte alls som man kunde ha hoppats på

Bergochdalbanan bara fortsätter ändå
den till och med ökar i fart
går lixom liite fortare efter varje krök
å andrasidan har vyerna visats inför synen många gånger nu och för var gång blir dom lite klarare
så tänk om det ändå är så att när tåget väl stannar

så ser vi allt klart på samma gång

Som om det fanns där hela tiden
om vi bara hade stannat
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-14 05:32



Bookmark and Share


  PPQ
så fin
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP