Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARDE LJUS

 

Himlens port

öppnar sig

 

likt en havande kvinna

 

föder ljus

i mörker

 

för olycksbarn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2020-12-14 18:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt och mycket bra...
2020-12-27

  Bjarne Nordbö
Den var hoppfullt fin.
2020-12-23

  bumerang

Tycker om bilden jag får.
Att det ljuset behöver alla
är till för alla.
2020-12-18

  M.Eta
Fint, vi är beroende av ljuset i denna mörka tid!
2020-12-17

  Blomma-Stjärna VIP
mycket hoppfullt, vackert och kärleksfullt bildspråk
- bokmärker!

2020-12-15

  Sparvögat VIP
Mycket starkt och talande i ljusets tecken...
Fina ord
2020-12-15

  Öknens Ros VIP
Så fint diktat, ord som verkligen talar!
2020-12-15

  Stanley Rydell
Bästa julevangeliet! Sparas
2020-12-15

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2020-12-15

  Feliaxel VIP
Ljuset som är så viktigt
Vi behöver alla det i dessa tider
Tack för dina fina rader
2020-12-15

  ULJO
Briljant.
2020-12-15

  Niliboy
Ja, Jesus vill bry sig om alla barn!
2020-12-15

  Cikoria Blå VIP
Så vackert.
2020-12-14

  Judas Ekholm VIP
Dunderbrutalt vacker och mörk. Precis i min smak. Tusen tack!
2020-12-14

    Lena Staaf VIP
Åh! Riktigt starkt, detta. Bokmärker.
2020-12-14

  AiA Maria den fria

Oerhört kraftfullt!


Tack!
2020-12-14

  Kajan VIP
Skapar stora, stora bilder med de ord som finns, och titeln är i samklang.
2020-12-14

    ej medlem längre
Vilken levande och mångbottnad beskrivning. Den här tycker jag mycket om.
2020-12-14

  Marita Ohlquist VIP
En fin och trösterik text om ljus som skingrar mörkret!
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP