Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista tiden

Är vi inne i den sista tiden, och vad betyder det? Den överhängande reflektionen som vi upplever i denna del utav ett uppriktigt samvete, förhåller sig till ordet i en levande situationsbenägenhet, med andra ord, som om vi skulle totalt krevera och hamna i ett överlevande missmod. Det som Gud fader och livets skapare, vill är inte detta, viljan att agera som en verklig levande människa, tar tag i problemet och gör något åt det. Med ett ytligt sinnesförsvar, som övergår till en minnessvacka, så levereras det vi kan uppfatta, i det som nuddar vårt liv, med ett helt samvete i förvar. Den sanna livsformen i alla ögonblick, gör livet till ett överseende vad gäller den nya inre formen av tro.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-12-14 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP