Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxernas alternativa tidevarv...

Det var tyst och kallt
och tiden frös sig fast
Livet susade förbi
och passerade i hast
Vi sökte tid för varandra
och jagade stunder
i stort som smått och
minuter och sekunder

Men att säga en sak
och göra det andra
kan aldrig föra oss
närmre varandra
Gemenskap behövs
för att kunna helas
I trygghet och tro
kan kärleken delas




Bunden vers (Rim) av carinamnm
Läst 229 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-12-14 09:04



Bookmark and Share


  Elin Holmsten
Skickligt skaldat!
2021-09-09

    ADI Nehlin
Så fint skaldat!
2021-02-01

  Anoo Niskanen VIP
Fint!
2021-01-31

  Peter G VIP
Ja nog är det en paradox hur tiden ska räcka till för att hinna göra allt vi vill
och samtidigt ha tid för varandra och alla andra och inte bara tiden, för jag tänker; hur ska vi räcka till?
och jag tänker på det välkända ekorrhjulet när jag läser din text och hur vi ska kunna pussla ihop en fungerande tillvaro! Det är en utmaning för många!

Fin och tänkvärd text!
2021-01-02

    Peter Söderqvist
Kloka rader om kärlek. Rimmen är vackra och ger dikten en sorgsen klang. Fint.
2020-12-24

  Nils-Robert
En dikt baserad på livserfarenheter. Bra rimmat
2020-12-14

  överlevaren VIP
Tänkvärt....ett gynnande samspel är att ge och ta.
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm